Lifestyle

Soția afaceristului Munteanu din Târgu Jiu a împlinit, astăzi, 41 de ani! Ce cadou se așteaptă să primească de la el!

Delia, soția afaceristului Răzvan Munteanu din  Târgu Jiu, a împlinit astăzi 41 de ani. Deși și-ar dori să nu muncească de ziua ei, iată că acest lucru este mai greu de îndeplinit pentru artistă. Ultimii ani au prins-o pe scenă de ziua sa de naștere. Artista a avut aseară un concert aniversar și a întâmpinat frumoasa vârstă de 41 de ani alături de fani și de colegii de trupă.

„În ultimii ani, pe 7 februarie este concert la Berăria H, și de fiecare dată am avut parte de surprize foarte frumoase. De fapt, sunt cele mai proaspete întâmplări legate de ziua mea și mi-au plăcut foarte mult. Iar dacă vorbim de surprizele pe care mi le fac eu astăzi îți spun că la asta nu mă încurc. Când este vorba de mine și de a primi cadouri din partea mea, efectiv mă răsfăț” a declarat Delia pentru fanatik.ro.

Dacă în anii trecuți Delia obișnuia să serbeze ziua de naștere mai cu fast, anul acesta, pentru că este și în timpul filmărilor pentru iUmor, artista spune că cel mai probabil se va rezuma la o masă în oraș și foarte multă relaxare alături de soțul ei. „Probabil că în seara asta vom ieși la masă, o să servim chestii bune, iar la final o să avem un tort. După care vom merge să facem nani deoarece eu sunt în timpul filmărilor”, a mai declarat artista.

Întrebată dacă se așteaptă la un cadou special de la soțul ei, Delia a răspuns că nu așteaptă la cadouri materiale din partea lui.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button