News

Șofer de ambulanţă, prins beat la volan în ziua de Paște

Un şofer de ambulanţă a fost prins beat la volan, chiar în ziua de Paşte. Bărbatul a început să facă scandal când agenții de poliție l-au rugat să sufle în etilotest. Duminică seară, pe un bulevard din Constanţa, o ambulanță privată a fost oprită în trafic de către polițiști.

Ambulanţa era înmatriculată în judeţul Ialomiţa, nu transporta pacient şi cel mai probabil bărbatul se afla în timpul liber. Polițiștii de secţie i-au cerut actele şi au simțit că miroase a alcool. Au chemat un echipaj de la Rutieră.

Testul pentru droguri a fost negativ. Când l-au testat pentru alcool, poliţiştii s-au chinuit ceva, deoarece şoferul nu sufla corect. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0,8, iar şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe. Nu înainte de un întreg circ.

În încercarea de a scăpa de dosarul penal, şoferul le-a spus politiştilor că se grăbea să îşi vadă mama la spital. „Ai mamă! Ai şi tu o mamă! Toţi aveţi o mamă, toţi aveţi o mamă! Ce vrei? Ia, mă, permisul! Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!”.

Poliţiştii constănţeni i-au deschis un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button