Eveniment

Șoc: vezi unde preda profesorul de informatică reținut pentru relații sexuale cu o elevă! Este al doilea incident care zguduie liceul din Tg. Jiu


Profesorul de informatică acuzat că a întreținut relații intime cu o elevă a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul de 43 de ani din Târgu Jiu este cercetat pentru infracțiunea de act sexual cu un minor. Acesta prestează la Liceul Teologic din Târgu Jiu, iar eleva cu care a fost prins de mama minorei este și ea elevă a școlii.

Profesorul din Gorj a fost inițial reținut marți, iar după expirarea celor 24 de ore de privare de libertate a fost dus în fața unui magistrat de drepturi și libertăți, care a emis un mandat de arestare. Judecătoria Târgu Jiu a decis miercuri arestarea preventivă a cadrului didactic pentru 30 de zile.
Profesorul de informatică a fost ridicat de polițiști după ce mama fetei de 16 ani, din comuna Logrești, a aflat de relația lor și a făcut plângere, pe 5 decembrie 2022.
„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Cel arestat este profesor de informatică la un liceu din Târgu Jiu, precum și la o unitate de învățământ din comuna Logrești. Profesorul de informatică a fost suspendat de la catedră, după ce a ajuns în arest”, a transmis IPJ Gorj.
Șocant este că în aceeași școală, anul trecut, un profesor preot a fost acuzat că a hărțuit o elevă. Conducerea liceului i-a desfăcut dascălului contractul de muncă, după ce și Arhiepiscopia Craiovei a decis „să-i retragă binecuvântarea pentru predarea Religiei”.

 

 

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. Ati scris asa in articol: „Șocant este că în aceiași școală….” Sa inteleg ca nu stiti limba romana bine?! Aceiasi sau aceeasi?! Mai ganditiva, si apoi scrieti!

  2. Este o informație eronata. Nu este profesor al Liceului Teologic și nu preda la nici o scoala din municipiu. ” Felicitam ” reporterul care a mâncat coliva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button