News

Șefii AUR din județe vor fi testati cu detectorul de minciuni

Săptămâna viitoare, AUR începe testarea cu detectorul de minciuni a liderilor organizațiilor județene, după cum anunță prim-vicepreședintele partidului, Marius Lulea.


Inițial, știrea a fost dezbătută de presa locală, care i-a cerut coordonatorului județean al AUR Buzău, Valentin Roman, să comenteze zvonurile apărute pe surse în ultima perioadă.

Roman nu a negat, nici infirmat această ipoteză pe care am prezentat-o în exclusivitate, precizând, printre altele, că ,,procedurile interne ale unui partid politic, dacă se fac, se fac într-un sens anume și, ulterior, toată lumea va ști ce s-a întâmplat acolo”.

Ulterior, presa a mers pe firul zvonurilor direct la sursă. și anume la fondatorul formațiunii politice, Marius Lulea. Acesta a confirmat informația, adăugând că testarea cu poligraful reprezintă un “test de integritate” și este necesară pentru a scădea riscul de trădare. Mai mult, Lulea a spus că nu a întâmpinat nicio rezistență în rândul membrilor partidului: “Toți au acceptat să vină. Sperăm să vină”, a spus Lulea.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button