News

Secretarul Primăriei Târgu Jiu a fost retrogradat! Romanescu l-a numit administrator public

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dat astăzi o dispoziție prin care l-a numit pe fostul secretar Grigore Jianu în funcția de administrator public. Totul în urma unei hotărâri definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție care a decretat că Grigore Jianu a fost lucrător al fostei Securități. Potrivit Statutului funcționarului public nu se permite ocuparea unui post de către un fost lucrător al Securității.

„Municipiul Târgu Jiu are nevoie de experiența în administrație a unui om ca Grigore Jianu! De aceea am luat hotărârea de a-l numi în funcția de administrator public și îmi asum această decizie! Domnul Jianu a asigurat mereu un echilibru în Primăria Târgu Jiu, are o foarte bogată experiență și a dat mereu dovadă de profesionalism. Activitatea sa este apreciată atât de colegi, cât și în afara instituției, iar noi suntem norocoși ca putem beneficia de cunoștințele sale.
Repet: este o decizie pe care mi-o asum și o dovadă a respectului pe care noi, colegii domniei sale, i-l purtăm pentru activitatea depusă în slujba Primăriei Municipiului Târgu Jiu”, a declarat Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button