News

Scene uimitoare: un cetățean american s-a cocoțat pe acoperișul casei, după ce și-a sechestrat soția și a amenințat-o că o ucide

Rezidenții municipiului Cluj Napoca au trecut prin clipe de teroare în această dimineață. Un individ a început să urle la soția sa, amenințând-o că o ucide în chinuri. Alertați de localnici, autoritățile au trimis forțe impresionante de salvare în ajutorul femeii. La vederea acestora, cetățeanul american s-a refugiat pe acoperiș, de unde a continuat să urle și să arunce cu injurii.


Vecinii cuplului îl știau pe individ drept unul violent, de aceea s-au panicat și au chemat forțele de ordine la izbucnrea conflictului.  Totul a început în jurul orei 10:00 dimineaţa atunci când oamenii au auzit ţipetele unei femei, soţia acestuia.

Femeia, rănită, a reuşit din fericire să scape singură din curte şi să refugieze la vecini. La faţa locului au intervenit mai multe structuri ale M.A.I printre care Serviciul de Ambulanţă, Pompierii, Poliţia, precum şi trupele speciale ale Jandarmeriei.  În momentul în care agenţii au ajuns la fața locului, bărbatul a început să ameninţe spunând că are arme în casă, informează Observator.

S-a refugiat în pod şi a refuzat să coboare. Au fost chemate în sprijin forţe suplimentare şi au venit un negociator şi mai multe echipaje de la trupele speciale.

După mai multe ore de negocieri, când bărbatul s-a simţit încercuit, a spart ţiglele de pe casă şi a urcat pe acoperiş. Acela a fost şi locul unde a fost încătuşat de poliţişti.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button