Politică

Romii lui Nelu Pavel nu mai susțin PSD la locale

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Gorj, senatorul Ion Iordache, a anunţat, vineri, că formaţiunea că PNL Gorj a făcut protocol de colaborare cu Partida Romilor Pro Europa, condusă la Gorj de Nelu Pavel.

Nelu Pavel a declarat, după semnarea protocolului cu PNL, că a ales să colaboreze cu liberalii întrucât nu ar fi găsit nicio formă de a dialog cu președintele PSD Gorj, Mihai Weber, deși le-ar fi adus social-democraţilor circa 4.000 de voturi, în alegerile trecute.

Liderul Partidei Romilor Pro Europa ocupă locul 10 pe lista PNL pentru Consiliul Județean Gorj.

“Am făcut un acord politic cu liberalii și majoritatea și țiganilor și românilor știu că în momentul în care-mi dau cuvântul, încerc să mi-l respect, pentru că așa am fost crescut și educat și la mine nu merge în două părți, când e negru, e negru, când e alb, e alb. Și am gândit să fac o schimbare pentru județ, pentru că așa am considerat și am luat de cuviință pentru binele județului și pentru țigani și pentru români, pentru că județul nu funcționează și consider că am făcut o alegere benefică pentru binele județului. Se știe că electoratul PSD, partidului de stânga a fost câștigat datorită țiganilor și pensionarilor. Adică, noi am fost o minoritate la mâna a doua, s-au folosit de noi numai ca să-și atingă indicatorii propuși pentru binele lor, nu pentru binele județului. (…) PSD nu are doctrină de stânga, ci interes personal”, afirmă Nelu Pavel.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button