News

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

Palatul Buckingham a anunțat, în cursul zilei de luni, într-un comunicat, faptul că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Mai exact, o sursă regală a precizat că nu este vorba de cancer de prostată, așa cum unii ar putea să presupună „incorect” în urma diagnosticului său separat de prostată.

„În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă îngrijorătoare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice. Pe parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei. Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția lor rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente din spital. El rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice complete. Majestatea Sa a ales să împărtășească diagnosticul său pentru a preveni speculațiile și în speranța că poate ajuta la înțelegerea publică a tuturor celor din întreaga lume care sunt afectați de cancer”, se arată în declarația integrală a Palatului Buckingham.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button