News

A mers cu verișorii să se tundă, dar au murit pe drum, în mașina distrusă

Viteza și lipsa experienței la volan au făcut victime pe un drum din județul Argeș. Un șofer de 19 ani, dar și un pasager de 15 ani au murit, după ce mașina în care erau a ajuns într-un sanț.

Alți doi tineri au fost răniți. Cel de la volan avea permisul de numai trei săptămâni și a mers cu verișorii săi în oraș ca să se tundă. Șoferul de 19 ani – care își luase permisul în urmă cu trei săptămâni – conducea cu viteză în comuna argeșeană Căldăraru.

Într-o curbă, a pierdut controlul mașinii, spun martorii. Apoi, a încercat să frâneze și a lovit un stâlp de electricitate, iar vehiculul s-a răsturnat în șant. Una dintre roți a ajuns la 70 de metri distanță.

În vehicul erau și trei pasageri – toți veri între ei. Din păcate, pentru șoferul de 19 ani, dar și pentru un băiat de 15 ani – aflat pe bancheta din spate – medicii nu au mai putut face nimic. Ceilalți doi tineri au scăpat cu răni ușoare.

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să afle cum s-a întâmplat tragedia.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button