News

Probleme mari pentru fiul unui celebru manelist din Petroșani, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ce spune tatăl său

Au trecut câteva luni bune de când Nicușor, fiul lui Nicolae Guță, a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Totul s-a întâmplat în luna septembrie a anului trecut, atunci când tânărul ar fi atras atenția polițiștilor de Rutieră, după ce mașina la volanul căreia se afla ieșise de pe partea carosabilă.

Așa se face că, oamenii legii l-au oprit pe Nicușor pentru un control de rutină și l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind unul pozitiv.

Totuși, acum, pe portalul instanțelor de judecată, a apărut un dosar penal, în care Nicușor Guță este inculpat, iar obiectul procesului era ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ceea ce ar putea însemna că cercetările au luat sfârșit în cazul lui, iar probele au fost înaintate către instanță.

Fără îndoială, Nicolae Guță a șocat pe toată lumea atunci când a făcut declarații despre situația în care se află fiul său, căci fără nicio reținere, acesta a dezvăluit public faptul că nu îi mai pasă de acțiunile tânărului.

Manelistul susține că băiatul lui nu este la prima abatere și a mai avut probleme de acest fel, cu mult mai grave decât incidentul din prezent, când a fost prins sub influența substanțelor interzise.

„La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal, e cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii”, a declarat Nicolae Guță, pentru un post TV.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button