Politică

Primar, despre lupta strânsă de la Târgu-Jiu: Lui Romanescu i-a trecut glonțul pe la ureche

Primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, susține că actualului edil PSD al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu,” i-a trecut glonțul pe la ureche” la alegerile locale din 9 iunie.

Bătălia electorală din alegerile locale pentru Primăria Târgu-Jiu a fost una dintre cele mai strânse din istorie.

Primarul PSD, Marcel Romanescu, a fost la un pas să piardă scrutinul din 9 iunie în fața candidatului PNL, Iulian Popescu.

Diferența dintre cei doi a fost de doar 1000 de voturi, asta însemnând circa 3%. Primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, susține că actualului edil PSD al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu,” i-a trecut glonțul pe la ureche” la alegerile locale din 9 iunie.

“La Târgu-Jiu, situația e una de neînțeles, în condițiile în care lupta, așa cum spuneam și eu înainte de alegeri, că va fi o luptă strânsă, pentru că Marcel Romanescu se regăsea într-o situație mai puțin favorabilă, în sensul că el nu a putut fi absorbit de electoratul PSD. Mai mult decât atât, se simțea în oraș o nemulțumire la adresa dumnealui. Rezultatul n-a mai fost așa cum și-l dorea, pentru că îl auzeam mereu spunând că se pune problema doar a procentajului. N-a fost așa. A fost exact cum relatam noi și cum scoteam în evidență. I-a trecut glonțul pe la ureche. Dacă se ajungea la decizia de a renumăra voturile, eu zic că puteau apărea surprize. Dacă în acea secție a fost acea surpriză, de ce nu putem să credem că se putea întâmpla și în altele. Suntem în situația de a spune că am pierdut și această bătălie cu instituțiile statului.

Până la urmă, noi PNL credem că n-am pierdut bătălia electorală, ci am pierdut o bătălie cu instituțiile statului, pentru că dacă ajungem în situația să renumărăm voturile, cu siguranță, noi suntem cei care am câștigat primăria Târgu-Jiu. Marcel Romanescu e pus acum în situația de a nu mai face declarații de alea politice, așa cum ne-a obișnuit, legate de procent, că se punea problema doar a procentului. Trebuie să conștientizeze că are o problemă majoră cu electoratul din Târgu-Jiu și poate că în acest mandat, dacă va avea putința și va reuși să îndrepte opțiunile târgujienilor, va fi perceput ca un primar pentru comunitatea Târgu-Jiu. Altfel, chiar dacă a fost ales primar, nu mai e în situația aia să scoată în evidență că a câștigat alegerile en fanfare și că e cea mai bună variantă pentru municipiul Târgu-Jiu”, a declarat Liviu Cotojman.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button