Societate

Prefectul de Gorj “cu ochii” pe managerii instituțiilor subordonate primăriilor și CJ

Prefectul județului Gorj va monitoriza procesul de evaluare a managerilor instituțiilor aflate în subordinea primăriilor și Consiliul Județean Gorj.

Iulian Popescu anunță că va monitoriza procesul de evaluare a managerilor instituțiilor aflate în subordinea primăriilor și Consiliul Județean Gorj.

Prefectul județului Gorj vrea să vadă dacă sunt respectați sau nu indicatorii prevăzuți în contractele de mandat.

Iulian Popescu așteaptă să afle și concluziile controalelor pe care Curtea de Conturi și Inspecția Financiar-Economică ar urma să le facă la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.

“Am primit confirmarea adreselor pe care le-am transmis, la sfârșitul anului 2023, urmând ca aceste instituții, Curtea de Conturi și Inspecția Economico-Financiară să facă verificări, atunci când au în plan astfel de verificări. (…) Am spus, de asemenea, că voi monitoriza foarte atent modul în care sunt evaluate mandatele de manageri ale diverselor entități aflate în coordonarea primăriilor și Consiliului Județean Gorj. Aceste evaluări știm bine că se fac, acum în prima parte a anului, pentru activitatea depusă în anul precedent. Nu voi interveni, decât voi verifica respectarea legii. Voi solicita contractele de mandate, voi verifica indicatorii prevăzuți, voi analiza cum au fost evaluate și cum s-a ținut cont de acești indicatori”, a declarat reprezentantul guvernului în teritoriu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button