News

Percheziţii la sediul Ambulanţei

Poliţiştii prahoveni efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, într-un dosar privind obţinerea de împrumuturi CAR în baza unor adeverinţe de salariat falsificate, suțin surse juridice. Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproximativ 50.000 de lei. Două persoane urmau să fie duse la audieri.

“La data de 29 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice pun în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Prahova, la adresele unor persoane fizice, la sediul unei instituţii publice şi la sediul unei instituţii financiare, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova.

Conform sursei citate, în perioada 2022 – 2023, persoanele bănuite ar fi solicitat şi obţinut mai multe împrumuturi de la un CAR, folosind înscrisuri care conţineau date nereale privind condiţiile necesare obţinerii acestora şi adeverinţe de salariat falsificate.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că percheziţii au loc la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Prahova.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button