News

O femeie a dispărut fără urmă după ce și-a făcut cont pe Tinder

O femeie din Brașov, în vârstă de 41 de ani, a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână. Aceasta le-a spus rudelor că are un interviu la Bruxelles pe 24 iunie, iar pe 26 iunie s-ar fi conectat ultima oară pe WhatsApp.

Sabina Aurelia Romescu a fost dată dispărută după ce ar fi plecat voluntar de acasă pe 25 iunie.

 

Femeia și-a contactat familia ultima dată pe 26 iunie. De atunci are telefonul închis, iar acum oamenii cer disperați ajutorul populației. Sabina ar fi plecat în Belgia, acolo unde și-ar fi găsit un ”iubit” pe Tinder, de la care ar fi primit 1000 de euro, relatează Monitorul de Făgăraș.

„La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familile. Femeia are următoarele semnalmente: înălțime: 163 cm, greutate: 50 kg, corpolență: slabă, ochi căprui și păr blond de lungime mijlocie”, anunţă Poliţia Română.

Polițiștii cred că individul care a chemat-o în Belgia ar fi de fapt un proxenet, astfel că sunt șanse foarte mari ca femeia să fi fost racolată de o astfel de rețea și obligată să se prostitueze, potrivit Monitorul de Făgăraș.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button