LifestyleNews

O cunoscută târgujiancă concediată de la Antena 1: “S-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea”

Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1. Ea a anunțat într-un mesaj postat pe Facebook că e „liberă de contract” și că procesul ei cu postul de televiziune continuă, după ce a fost scoasă de la Observatorul de weekend.

În vara anului 2022, Octavia Geamănu a fost înlocuită la Observatorul de weekend de la Antena 1 cu Irina Ursu, care apare și acum pe post în zilele de sâmbătă și duminică. Octavia Geamănu, care lucra de 18 ani la Antena 1, spune că nu fusese anterior anunțată despre o schimbare. Astfel, prezentatoarea a decis să dea în judecată televiziunea, dar a continuat să meargă de luni până vineri la muncă. Totul până ieri, 6 martie, când Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1. Pe Facebook, prezentatoarea a povestit cum a fost anunțată că e dată afară.

“ Pe vremuri, când vedeam cum îşi iau “La revedere” unii dintre colegi, într-un firesc profesional devenit obişnuinţa, de la pupitrul Observatorului, predând ştafeta celui care urmă, anunţându-şi fiecare planurile, nu mă gândeam la cum voi face eu, dar nici că voi fi în situaţia asta. Cert e că s-a încheiat hartuirea, coşmarul ultimelor 9 luni din viaţa mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Şi chiar aşa mă simt, liberă. Mare lucru. Mă mai întreabă lumea: “Şi ce-ai învăţat din asta?”. Răspunsul e: nimic. Aş face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toţi aceşti ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt. Căci aşa cum mi s-a spus întotdeauna, fără excepţie, am fost impecabilă şi nimeni nu a avut ce să-mi reproşeze.

Deşi concedierea produsă azi are motivaţie disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireaşă de pe tortul greţos, drept răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă, etc. Partea bună e că odată cu această concediere am ieşit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu şi în destin, în avocaţii mei de nota zece de la Man & Paraschiv şi în instanţă, desigur, că aşa-i uneori în viaţă. Procesele merg mai departe pentru că eu am crezut de la început în dreptate şi asta cred şi acum. Vă ţin la curent, pare interesant de urmărit “subiectul”. Vă mulţumesc din tot sufletul pentru că mi-aţi fost alături în aceşti 18 ani minunaţi şi mai ales în ultimile 9 luni. Vă simt aproape. Ce voi face? Îmi concentrez energia exact în direcţia în care ştiu că vreau să merg. Partea bună e că mereu am ştiut ce vreau, aşa cum mereu am ştiut ce nu vreau. Le mulţumesc enorm acelor colegi care mi-au fost aproape până în ultima zi petrecută în Antenă şi oamenilor care au crezut în mine în timpul acestei călătorii extraordinare. Cu dragoste vă trimit gânduri bune! “, este mesajul publicat de fosta prezentatoare pe Facebook.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button