Lifestyle

O cunoscută brunetă din Târgu Jiu s-a “răzbunat” pe soț și a rupt certificatul de căsătorie

În cadrul unui interviu acordat recent, târgujianca Roxana Vancea (33 de ani) a recunoscut că Dragoș Paiu (37 de ani) a enervat-o atât de tare, încât a decis să rupă certificatul de căsătorie. Fosta asistentă TV a povestit ce s-a întâmplat după ce a luat decizia radicală.


Cei doi sunt căsătoriți de 4 ani și au împreună un băiețel de doi ani, pe nume Zian. Soțul ei mai are un fiu dintr-o căsnicie anterioară, pe nume Milan, pe care fosta „vecină” de la Neața cu Răzvan și Dani îl crește ca pe propriul său fiu. Mariajul a făcut-o să renunțe la viața mondenă și să se schimbe radical și fizic, ajungând să aibă un corp de invidiat. Chiar dacă relația lor are multe părți bune, sunt, se pare, și momente în care s-au gândit la divorț.

După o ceartă, bruneta a decis să șifoneze certificatul de căsătorie, iar următoarea dată, l-a rupt. Ulterior, cei doi au mers la Starea Civilă pentru a scoate un nou document. Din întâmplarea lor, și-au dat seama că nu un act îi ține împreună.

„O dată l-am rupt. O dată l-am șifonat și a doua oară l-am rupt cu totul. M-am certat cu el într-o zi, nu știu de la ce, și l-am rupt cu totul. Apoi am avut nevoie de el și am mers să scot altul. Deci, un act nu schimbă nimic într-o relație”, a spus Roxana Vancea pentru Viva.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button