NewsȘtiri

O celebră târgujiancă și-a angajat bonă pentru bebelușul nenăscut: „Costă… dar nu e româncă”

Deși momentul nașterii se apropie cu pași repezi, Ana Baniciu emană o încredere și o hotărâre de neclintit. Artista a declarat că este hotărâtă să nască natural și că nu se teme deloc de acest moment special din viața sa. Ba chiar, ea a mărturisit că medicul care îi monitorizează sarcina i-a apreciat curajul.

„Mai am șapte săptămâni și nasc. Mai e foarte puțin. De pe 1 iunie pot să îi dau oricând. Sunt curajoasă. 100% nasc natural. M-a felicitat și doctorul, a spus că sunt curajoasă și nu mă las”, a spus Ana Baniciu în cadrul unei emisiuni tv.

Pentru a se asigura că totul este pregătit când bebelușul va veni pe lume, Ana Baniciu a luat deja măsuri în avans. Ea a găsit o bonă potrivită pentru micuțul ei și a semnat contractul pentru serviciile acesteia, dorind ca totul să fie în ordine și în armonie atunci când va sosi momentul mult așteptat.

Ana Baniciu a angajat o bonă din Filipine și a recunoscut că salariul acesteia nu este deloc unul mic. „Am și găsit-o, ieri am semnat și contractul. Costă… dar nu e româncă. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheamă Mercy și e foarte drăguță”, a mai spus vedeta.

Sursa: Libertatea.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button