News

O celebră târgujiancă s-a răzgândit după ce a născut. Cine va fi nașa băiețelului ei, de fapt

Marți, 4 iunie, Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Deși medicii au anunțat-o pe artistă că data oficială este ziua de 12 iunie, iată că micuțul le-a făcut o surpriză părinților săi și a apărut mai devreme. Fiica lui Mircea Baniciu și-a dorit să nască natural, însă a apelat la cezariană până la urmă. La doar două zile distanță, fosta câștigătoare Asia Express a dezvăluit cine vor fi nașii copilului ei și al lui Edi Kovacs.

Ana Baniciu s-a răzgândit și a ales o altă nașă pentru copilul său. Artista a decis ca Raluka, cea alături de care a câștigat Asia Express, să fie și persoana care îi va boteza micuțul. Fiica lui Mircea Baniciu și-a anunțat prietena într-un mod special.

Raluka a mers să îl vadă pe micuț pentru prima dată și a avut parte de o surpriză copleșitoare. Ana Baniciu l-a îmbrăcat pe băiețelul ei într-un body pe care scria „Ia uite cine a venit în vizită… Ralu, nașa mea”. Atunci când artista a văzut mesajul, s-a emoționat până la lacrimi și i-a îmbrățișat pe proaspeții părinți. Totodată, a ținut să le spună că îi iubește foarte mult.

Ulterior, a venit și nașul la maternitate. Despre el, Ana Baniciu spunea că este prieten foarte bun cu soțul ei, Edi Kovacs. Proaspăta mămică a publicat o fotografie în care apar toți 4, alături de băiețel. Iar în dreptul imaginii a scris: ”Nașii”.

Surprinzător este faptul că, în urmă cu aproximativ două luni, Ana Baniciu a oferit un interviu în cadrul căruia spunea că nașii băiețelului nu vor fi aceeași pe care i-au avut la nuntă. De asemenea, ea a precizat că nașa micuțului va fi prietena ei cea mai bună, Nadine. Totuși, iată că artista și-a schimbat alegerea într-un timp foarte scurt.

Sursa: Cancan.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button