News

O asistentă recent angajată la Serviciul de Ambulanță a ajuns în vizorul șefilor după ce a publicat un mesaj amenințător pentru rivali

Serviciul Județean de Ambulanță Albă se confruntă cu o situație cel puțin ciudată. O asistentă recent angajată a ajuns în vizorul șefilor, după ce a publicat pe o rețea socială un mesaj amenințător pentru cei cu care a avut conflicte.

Conducerea SAJ a transmis că textul nu reprezintă poziția instituției față de pacienți. Femeia se află în perioada de probă.

Îmbrăcată în uniformă de asistent medical de prim ajutor, Georgeta Șoica a avut un mesaj ciudat pentru cei pe care ea îi consideră rivali.

„Mă rog să vă dea Dumnezeu griji să nu vi le purtați pe ale voastre. De ale mele are grijă Dumnezeu… Vă doresc să ajung în curtea voastră, la acei care mi-ați purtat de grijă, atât eu cât și colegii mei, dar fără reușită, mai repede sau mai târziu, dar să fie!”

Femeia, care din luna iunie lucrează în Sebeș la Serviciul de Ambulanță Alba, se apără spunând că ar fi postat mesajul înainte de angajare. Cei pe care indirect i-a amenințat susțin că aceasta abia se angajase la ambulanță în momentul în care a scris acele rânduri.

Georgeta Șoica: Știe fiecare cine mi-a făcut rău, cine vrea să îmi facă rău. Eu știu persoană dar e problema mea persoanlă.
Reporter: Nu era pentru toată lumea. Era pentru acea persoană?
Georgeta Șoica: Da bineînțeles, doamne Isuse, deci doar pentru o signură familie.
Eu vă întreb pentru că aveți o calitate oficială de medic său asistent la ambulanță și ar trebui să acordați primul ajutor indiferent la ce caz vă duceți.

Georgeta Șoica: Bineînțeles, oricum îi acord, și chiar dacă se duc la acel dușman, până la urmă eu trebuie să îmi fac meseria. Dumnezeu să îi dea zile, dacă eu nu pot să îi dau că Dumnezeu oricum nu îi va ajuta la acea persoană.

Coincidență sau nu, femeia a fost singura candidată la postul de asistent medical scos la concurs.

Marius Șuluțiu, managerul Serviciului de Ambulanță Alba: „Acea declarație a fost făcută în nume personal, considerăm că nu este implicată unitatea în ce a declarat. Am discutat cu persoana respectivă și a spus că s-a înțeles greșit sau s-a exprimat ea greșit la ce a declarat acolo, că ea își va face datoria, că nu se pune problema de altceva.”

Superiorii femeii au transmis că momentan aceasta este în perioadă de probă, conform legii, pe o perioadă de cel puțin 60 de zile.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button