Lifestyle

Maria din Târgu Jiu, boxerița cu voce de aur! FOTO

În lumea sportului și a muzicii, există rareori talente care strălucesc în ambele domenii, iar Maria Roșoga este una dintre aceste excepții.

Antrenorul de box de la CSM Târgu Jiu, Adrian Motorga, împărtășește cu mândrie povestea acestei tineri promițătoare, care își îmbină pasiunea pentru box cu talentul său muzical uluitor.

Maria Roșoga, o tânără boxerită în ascensiune, nu doar că pune în valoare forța și determinarea în ring, ci își surprinde și admiratorii cu vocea sa dulce și talentul în interpretarea muzicii populare.

Maria în vârstă de 18 ani din Târgu Jiu este elevă a Liceului Tehnologic “Henri Coandă” din municipiu și este cunoscută pentru prestațiile sale din cadrul grupului vocal “Mugurașii Gorjului”, unde încântă publicul cu cântece autentice din folclorul românesc.

Antrenorul Adrian Motorga este impresionat de abilitățile duble ale Mariei, subliniind că aceasta este o sursă de inspirație pentru ceilalți sportivi.

“Maria demonstrează că pasiunile noastre nu se limitează la un singur domeniu. Ea reușește să își împlinească visurile atât în box, unde se evidențiază prin tenacitate și ambiție, cât și în muzica populară, unde cucerește inimile ascultătorilor cu vocea sa”, a declarat antrenorul Adrian Motorga din cadrul CSM Tg. Jiu. 

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button