Societate

Cum a produs candidatul AUR surpriza la Stejari. L-a detronat pe primarul PSD

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria Stejari, Ion Budilică, a produs surpriza alegerilor locale, reușind să-l învingă pe primarul social-democrat, Robert Păiuși.

În comuna Stejari, s-a dus una dintre cele mai dure campanii electorale din județul Gorj.

Bătălia politică s-a lăsat și cu un incident electoral grav, după ce primarul PSD, Robert Păiuși a fost acuzat că a acroșat cu mașina o membră AUR.

În urma votului de duminică, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor, Ion Budilică, a produs surpriza alegerilor locale, reușind să-l învingă pe primarul social-democrat. Diferența dintre cei doi a fost de circa 120 de voturi.

“Diferența a fost de 120 de voturi între mine și fostul primar. Am reușit prin muncă, prin convingere, greu, dar nu e imposibil. S-a putut demonstra că am fost o echipă unită, am mers până la capăt și suntem uniți în continuare și ducem la realizare proiectele pe care ni le-am propus. A fost o campanie destul de dură din partea PSD, agresivă, foarte urâtă, cred că nu prea am avut rivală în alte localități ce s-a întâmplat la noi, dar, din fericire, mulțumim Lui Dumnezeu că am avut succes și am ajuns unde ne-am propus. Avem 6 consilieri din 11, avem majoritatea și în consiliul local. În consiliul local au intrat doar două partide, AUR și PSD”, spune Ion Budilică.

Vrea colaborare cu Consiliul Județean Gorj.

Primarul ales al comunei Stejari vrea să colaboreze, în următorii 4 ani, cu Consiliul Județean Gorj.

„Încercăm să avem o colaborare cu Consiliul Județean pentru infrastructură, învățământ și le luăm una câte una, să vedem ce găsim pe acolo, din păcate, că se aud vești rele, bugetul e foarte prost și până nu ajungem acolo nu putem să spunem nimic. Am aflat că sunt datorii foarte mari pe care nu le-a spus nimeni până acum. Momentan, sunt doar zvonuri, să vedem ce e acolo. Când voi ajunge în funcție, o să cer audit extern pentru verificarea tuturor datoriilor, hârtiilor ca să putem să preluăm primăria fără niciun fel de probleme.

Mai sunt niște drumuri comunale de modernizat, dar important e drumul județean, care e praf și e pe o distanță lungă, traversează comuna dintr-o parte în cealaltă și sunt promisiuni de ani de zile că se va rezolva. Sper, cu ajutorul Consiliului Județean să am o colaborare să putem să-l ducem la bun sfârșit”, a adăugat Ion Budilică.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button