News

Lanțul de benzinării, cu cele mai mici prețuri, scos la vânzare

Un lanț important de benzinării a anunțat că va ieși de pe piața din Austria și Germania. Astfel, aproape o mie de benzinării Jet au fost scoase la vânzare. Această mișcare face parte din strategia companiei ce deține aceste benzinării și care vrea să se axeze în viitor pe producția de combustibili regenerabili.

Mutare importantă pe piața de combustibili din Austria și Germania. Un important lanț de benzinării își va încheia activitatea în cele două țări, scoțând deja la vânzare toate punctele de lucru pe care le deținea aici.

Benzinăriile Jet din Austria și Germania, care au printre cele mai mici prețuri la combustibil, au fost scoase la vânzare. Astfel, aproximativ o mie de sucursale din cele două țări sunt în curs de vânzare. Mai exact, este vorba despre toate cele 162 de benzinării Jet din Austria și alte 815 din Germania. Anunțul a fost făcut de ziarul „Kronen Zeitung”, care a citat raportul trimestrial al companiei americane Phillips 66, cea care deține lanțul de benzinării Jet.

„Am inițiat recent procesul de vânzare a activității noastre de vânzare cu amănuntul din Germania și Austria. Acest lucru este în concordanță cu planul nostru de cesionare a activelor neesențiale”, a declarat directorul general Phillips 66, Mark Lashier.

sursa: bugetul.ro 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button