News

Lacrimi și multă durere la înmormântarea tinerei cântărețe în vârstă de 23 de ani! Condusă pe ultimul drum cu muzică și covor roșu

Durere mare în comuna Daneț, județul Dolj, unde tânăra artistă Alina Popa a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum. La doar 23 ani, Alina s-a stins din viață în urma unei boli crunte care a răpus-o.

Acasă i-a fost așternut un covor roșu și petale de trandafir, iar muzica a răsunat în memoria Alinei, pentru ultima dată.

Vestea decesului Alinei Popa a picat ca un trăznet pentru colegii de cântec care au condus-o pe ultimul drum. Marius Josceanu, unul dintre colegii alături de care a cântat, e răpus de durere.

”Nu am cuvinte, nu pot să vorbsc, a cântat cu noi în formația Andronache, un om extraordinar, era plină de viață și talent, avea tot viitorul înainte. Nu pot să exprim în cuvinte durerea pe care o avem, am sufletul împietrit de durere.

Ce știu de la ea, a avut o aluniță, a tăiat-o cu lama și de acolo a pornit boala asta necruțătoare. S-a operat, apoi a recidivat, toți au sperat că o să fie bine. Ea era extrem de optimistă. La ultimele evenimente a cântat cu perucă, făcea citostatice, avea puterea să vină să cânte. Trăia prin cântec! Știu că părinții ei își doreau foarte mult ca ea să cânte. Ea trăia ceea ce cânta.”, a declarat Marius Josceanu pentru Star Popular.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button