NewsȘtiri

La noapte se ia apa în 7 localități din Gorj. Vezi motivul!

În vederea executării lucrărilor pentru Firul II Isvarna – Craiova și reabilitare a aducțiunilor Fir I Ișalnița și Fir II Ișalnița, începând cu data de 11.07.2024 se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în intervalul orar 23.00 – 07.00, afectate fiind localitățile de pe traseul aducțiunii Isvarna – Craiova, respectiv Câlnic, Telești, Bâlteni, satele Vârț Nou și Vârț Vechi aparținând orașului Rovinari, Plopșoru, Brănești și Țânțăreni din județul Gorj, dar și Brădești, Braloștița, Scaiești, Almăj, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos și Ișalnița, din județul Dolj.

 

“Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție”, a anunțat Compania de Apă Oltenia.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button