News

Jandarm în vârstă de 44 de ani găsit mort!


Un tragic incident a avut loc la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti, unde un jandarm în vârstă de 44 de ani a fost descoperit decedat de către colegii săi în timpul patrulării între obiective.

Descoperirea a avut loc atunci când colegii săi au observat că bărbatul, care era în postul de pază, nu se mișca. Apropiindu-se, au constatat cu surprindere că acesta prezenta o plagă împușcată la nivelul pieptului și nu mai prezenta semne vitale.

Se presupune că jandarmul a recurs la sinucidere. El fusese angajat în cadrul jandarmeriei din 2005 și fusese declarat apt psihologic.

„În data de 15 iunie 2024, în jurul orei 01:20, la unul dintre obiectivele aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Capitalei, echipajul auto care executa patrularea între obiective a observat faptul că jandarmul din postul de pază avea o plagă împușcată la nivelul pieptului și nu prezenta semne vitale.

Ulterior, echipajul medical sosit la fața locului a confirmat decesul. Menționăm faptul că subofițerul este cadru al Jandarmeriei Române din anul 2005 și, de-a lungul carierei militare, conform carnetului psihologic, nu a fost identificat cu tulburări de natură psihologică.

În ultimii cinci ani, acesta a fost declarat „apt psihologic” în urma susținerii evaluărilor periodice, nefiind consemnate aspecte problematice care să necesite includerea în programe de monitorizare. De asemenea, ultima testare psihologică a susținut-o în data de 26.09.2023, fiind declarat „apt psihologic”.

Pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a fost înregistrat un dosar penal privind moartea suspecta a persoanei. În cauză, se efectueaza cercetări cu sprijinul politiștilor din cadrul Poliției Capitalei – Serviciul Omoruri.

Ne exprimăm regretul profund pentru pierderea colegului nostru, în vârstă de 44 de ani, și rămânem alături de familia sa pentru totdeauna”, au transmis autoritățile.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button