Societate

Iordache, precizări după ce a cerut PNL să iasă de la guvernare: Am vrut să tragem un semnal de alarmă

Conducerea centrală a Partidului Național Liberal nu a reacționat la solicitarea PNL Gorj de ieșire a formațiunii politice de la guvernare.

Nemulțumiți de modul în care șefii social-democrați ai județului Gorj au repartizat sumele către primari, la început de an, liderii PNL Gorj au cerut, săptămâna trecută, conducerii Partidului Național Liberal de la București să iasă de la guvernare.

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, afirmă că organizația județeană a dorit să tragă un semnal de alarmă conducerii centrale.

“Nici nu cred că este cazul ca Ciucă să reacționeze, pentru că la nivel național lucrurile stau cum stau. Probabil că, în majoritatea județelor, se înțeleg sau nu sunt probleme atât de mari. Solicitarea noastră ține strict de județul Gorj. Noi, cu acest mesaj, dar și cu ceea ce se întâmplă în județ am vrut să și tragem încă o dată un semnal de alarmă că noi suntem în opoziție la PSD în județul Gorj și ce am spus, de-a lungul timpului, că vrem și ne și dorim și cred că este singura soluție să fim alternativa reală la acest PSD, care nu țin cont de nimic și fac doar ce vor ei și echipa din jurul lor. Normal, dacă suntem într-o coaliție, ar trebui să ne respectăm așa, ca și parteneri. Nu suntem în coaliție doar să tragem efectele negative ale acestei guvernări, iar cele pozitive să se ducă la ei. Probabil că încearcă să le arate primarilor de la PNL că dacă nu vor face pasul către PSD, nu vor primi bani.

Adică, vor să sancționeze cetățenii, comunitățile respective prin prisma primarului și să-i influențeze pe oameni în sensul acesta, că primarul, pentru că nu face parte din PSD, nu poate aduce beneficii comunități. Din punctul meu de vedere, este cel puțin mișelește”, a comentat liderul PNL Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button