News

Important pentru toți șoferii. Poți cumpăra RCA în până la 12 rate

Cei mai mari trei brokeri de pe piața RCA, care împreună vând anul asigurări auto unui număr de până la un milion de șoferi, se adaugă sistemului pornit inițial doar prin Otto Broker, un intermediar de dimensiuni medii. Concret, Safety Broker, Destine Broker și Inter Broker vor vinde RCA în până la 12 rate, prin intermediul TBI Bank, o instituție de credit de dimensiuni mici.

Pentru client, achiziționarea în 4 rate nu presupune niciun cost suplimentar, însă cumpărarea RCA în 6 sau 12 rate va presupune plata unei dobânzi care nu fost făcută publică de TBI Bank, dar care este destul de redusă.

 

”TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Otto Broker, prin care clienții pot cumpăra asigurări prin soluția Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.”, transmitea un comunicat al instituției de credit cu ocazia lansării sistemului. Potrivit acestora, soluțiile BNPL sunt ușor de accesat și permit consumatorilor să eșaloneze costul total al oricărei achiziții, în rate fără dobânzi sau comisioane, sprijinind astfel incluziunea financiară și socială. În acest fel, clienții pot face mai multe achiziții sau pot cumpăra produse cu valoare mai mare, în timp ce comercianții au acces la un nou instrument care poate satisface nevoile clienților.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button