News

Grammy pentru albumul lui Kendrick Lamar, la care a contribuit şi orădeanul Sergiu Gherman

Kendrick Lamar a mai câştigat două premii Grammy pentru piesa „The Heart Part 5”.

Duminică seară, la Los Angeles, au fost decernate premiile Grammy 2023. În lista laureaţilor s-a aflat şi Kendrick Lamar care a câştigat trei premii Grammy, impunându-se la categoriile „cel mai bun album rap” („Mr. Morale & The Big Steppers”), „cel mai bun cântec rap” („The Heart Part 5”) şi „cea mai bună interpretare rap” („The Heart Part 5”).

La albumul „Mr. Morale & The Big Steppers” a contribuit şi orădeanul Sergiu „Rappy” Gherman, respectiv la producţia pieselor „Auntie diaries” şi „Mirror”.

Anul trecut, în 13 mai, producătorul orădean scria pe pagina lui de Facebook despre colaborarea cu Kendrick Lamar.

„Bucuria pe care o simt acum e de nedescris. Sunt un puşti din Oradea care acum 10 ani l-a vazut pe Kendrick în Chicago și eram doar 100 de oameni în public. Azi îmi văd numele la production credits pe 2 dintre piesele lui Kendrick pt albumul nou. Treaba asta nu a venit peste noapte. Am dormit în studiouri, am facut și foame, m-am împrumutat de unde am putut, am avut legende din Romania care m-au susţinut financiar, etc. Drumul nu a fost uşor dar sunt norocos pt că am crescut cu oameni care au crezut în visul meu de mic, începând de la părinţii mei. Tata mi-a arătat muzica de calitate iar mama a fost puternică atunci când m-am mutat în State acum 14 ani. Orice e posibil… practic am lucrat cu artistul meu preferat. Azi, beau în cinstea oraşului meu Oradea și în cinstea oamenilor care mi-au fost alaturi. Va iubesc!”

În noiembrie, după anunţarea nominalizărilor, Sergiu Gheman mărturisea că lucrând la album de-a lungul a patru ani de zile a fost „cea mai marfa experienţă trăită vreodata într-un studio, studiouri”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button