NewsSocietate

Gestul surprinzător făcut de sora lui Mirel, după înmormântarea Andreei din Padeș

Familia lui Mirel Dragomir nu poate să își explice cum tânărul a putut să comită o astfel de crimă, prin care i-a pus capăt zilelor Andreei Morega din Padeș. De asemenea, comunitatea din Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin, localitatea natală a tânărului, este șocată. Oamenii l-au descris ca fiind un băiat liniștit, fără probleme comportamentale, iar părinții lui sunt considerați exemplu în comună. Aceștia sunt oameni muncitori și credincioși care s-au dedicat creșterii celor doi copii.

După ce detaliile crimei din Timișoara au ieșit la iveală, un val de ură s-a năpustit asupra lui Mirel și a familiei sale. În mediul online, oamenii au recurs la jigniri dure și chiar amenințări. Astfel, tulburată de presiunea internauților, sora lui Mirel Dragomir a recurs la un gest neașteptat chiar după înmormântarea Andreei.

Tânăra nu a mai putut să suporte ura creată în jurul familiei sale, așa că a luat o decizie radicală. Sora lui Mirel Dragomir și-a șters contul de Facebook pentru a scăpa de comentariile dure ale oamenilor din mediul online. De altfel, ea este și cea care a găsit trupul neînsuflețit al Andreei Morega în apartamentul groazei. Atunci când a mers să își viziteze fratele la arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, tânăra a stat de vorbă cu jurnaliștii și a povestit cum a intrat în camera unde zăcea studenta la Medicină.

„Am încercat să intru în cameră. Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit de ce e uşa închisă. Verişoara era la apartament şi au plecat când am ajuns eu de la facultate. Ea voia să îşi ia lucrurile din camera aceea şi de asta am insistat să deschid uşa camerei.”, a spus sora lui Mirel pentru Observator News.

Nici părinții lui Mirel Dragomir nu au vrut să mai fie ținta jignirilor dure. La rândul lor, cei doi au șters de pe rețelele de socializare toate imaginile în care apar alături de fiul lor. Totuși, tatăl criminalului Andreei susține că, indiferent de situație, este fiul lui și îi pare rău să îl vadă în spatele gratiilor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button