Lifestyle

FOTO. O tânără din Gorj se iubește cu un cunoscut investitor italian din lumea afacerilor digitale. Ce spune Forbs People despre acesta

Alina Chirculescu este cel mai cunoscut fotomodel din Motru, județul Gorj!

Tânăra a lucrat patru ani ca stewardesă la cea mai importantă companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, dar a bifat și o mulțime de prezentări de modă importante. Succesul l-a cunoscut la scurt timp după ce a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2016. Cariera sa a luat avânt, reușind să urce pe cele mai importante podiumuri ale lumii, iar acum se pregătește să-și deschidă un salon de înfrumusețare în Dubai.

Și cum lucrurile pe plan profesional merg minunat, la fel de bine stă și la capitorul sentimental. Alina se iubește de aproape un an cu Diego Endrizzi. Tânărul este antreprenor, om de afaceri și investitor care face furori în lumea afacerilor digitale.

„S-a născut într-o familie italiană din mediul rural și a început să lucreze la vârsta de 14 ani pentru a-și întreține familia după pierderea tatălui său. Dificultățile l-au determinat să devină interesat de tehnologiile și afacerile de ultimă generație.
A descoperit vânzările online de la o vârstă fragedă și a fost autodidact, învățând tot ce putea despre industrie, străduindu-se constant să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a conduce o afacere și a reuși.

Eforturile sale au dat roade și s-a confruntat cu nevoia de a-și extinde viziunea în diferite țări, de a interacționa cu oameni din diferite culturi și naționalități și de a deveni un adevărat poliglot, care vorbește fluent limbile: germană, engleză, spaniolă, portugheză, franceză, Română și bineînțeles limba maternă: italiana
Elocvența lui Diego este impresionantă. Își împărtășește cunoștințele și experiența de afaceri, inspirând și motivând mai mulți oameni să iasă din zona lor de confort și să încerce ceva nou.

A dezvoltat diverse strategii pe care le-a folosit pentru a depăși numeroase provocări. Prin urmare, el consideră că perseverența și disciplina sunt cheile succesului în afacerile digitale. Misiunea lui este de a conecta visele cu realitatea, de a construi relații și legături cu diferite persoane care au spiritul și pasiunea pentru antreprenoriat și creștere continuă pentru a găsi libertatea financiară și succesul.
Diego Endrizzi se remarcă prin abilitățile sale puternice de conducere, precum și prin valorile sale precum disciplina, consistența și angajamentul de a face lucrurile să se întâmple.

Până acum a călătorit în peste 80 de țări, deschizând noi piețe pe 5 continente diferite și motivând mii și mii de oameni care visează, de asemenea, să își înceapă propria afacere și să-i includă în cercul larg de oportunități pe care le are prin rețeaua sa globală de afaceri”, scrie Forbs People.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button