Societate

FOTO. Moment emoționant, astăzi, pentru o tânără din Motru: și-a deschis primul salon de beauty și SPA în Dubai. Afaceristul Râmescu a fost și el prezent

Frumoasa Alina Chirculescu din Motru a avut, astăzi, parte de un moment cu adevărat emoționant. Tânăra în vârstă de 28 de ani și-a deschis oficial primul salon de beauty și SPA în Dubay.

La evenimentul de deschidere au participat iubitul tinerei, Diego Endrizzi, un cunoscut antreprenor și investitor italian, parinții și frații acesteia, dar și afaceristul din Motru, Mihai Rămescu.

Cu o carieră în lumea modelingului și mai multe concursuri de miss câștigate peste hotare, Alina s-a stabilit de câțiva ani în Dubai. Aici tânăra a lucrat ca stewardesă la cea mai importantă companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, iar în paralel și-a continuat activitatea ca model.

Salonul de beauty al tinerei din Motru se află în Dubai Marina Yacht, una dintre cele mai luxoase zone din Dubai!

„Este vorba despre un salon de înfrumusețare; salonul va în Dubai Marina Yacht, exact pe faleza unde sunt yachturile. Este o zonă frumoasă! Va fi beauty salon destinat atât doamenlor, cât și domnilor. Vom avea zonă de SPA, avem marroccan bath, solarium, toate tipurile de masaj din toate colțurile lumii, masaje extrem de apreciate, angajați profesioniști. Este un proiect în care am pus mult suflet, un proiect foarte frumos! În Dubai vin foarte mulți români în vacanțe și m-am gândit că și ei vor face parte dintre clienții noștri, le vom oferi clipe de răsfăț, servicii de calitate și diversificate! Vom face tot posibilul ca lumea să știe că sunt originară din România! Vom deschide în curând și vă așteptăm cu drag! Este un proiect care pune accentul pe clipele de răsfăț pe care le va trăi clientul sau clienta după ce va intra în salonul nostru!”, a transmis Alina Chirculescu în urmă cu ceva timp.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button