News

Fiica unui fost afacerist gorjean, îndrăgostită de un francez. “În curând s-ar putea să devin socru”

Au mai rămas câteva zile până când Irinel Columbeanu își va revedea fiica. Deși se află la mii de kilometri depărtare, acesta vorbește zilnic – prin apel video – cu Irinuca. Este informat despre tot ceea ce face, fie că este vorba despre reușitele sale profesionale sau personale. Fostul milionar de la Izvorani este tare mândru de copilul lui, mai ales că acum a ajuns la vârsta la care a reușit să-și obțină permisul de conducere și se poate descurca singură – fără a depinde de ajutorul nimănui.

„Vorbesc cu fiica mea, în general în limba engleză, chiar dacă încă știe foarte bine limba română și franceză. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde stă ea în Statele Unite. Mă bucur să o văd, chiar dacă doar pe un ecran.

Este singura modalitate de a ține legătura cu cineva care stă peste atâția mii de kilometri peste Ocean. Și-a luat carnet recent, pentru că în SUA ai voie să îți iei carnet și la o vârstă mai fragedă. Conduce destul de bine. E o performanță să reușești asta în traficul care este în Statele Unite, dar e curajoasă și se descurcă destul de bine”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu a continuat dezvăluirile și a declarat că Irina trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr francez. Acesta a mărturisit că se așteaptă – cel mai probabil când fiica împlinește 18 ani și devine majoră – să fie cerută în căsătorie. Printre altele, fostul milionar de la Izvorani a mai spus că și acum ține legătura cu Monica Gabor și s-ar bucura să știe că a reușit să-și îndeplinit visul american. Fosta sa soție s-a mutat definitiv în America – în anul 2011 – la scurt timp după divorțul de Irinel Columbeanu.

”În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

Sursa: Cancan.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button