News

Evenimentul “Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești”, organizat mâine la Târgu Jiu, mutat pe stadion!


Locația evenimentului “Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” a fost schimbată deoarece, conform ANM, există posibilitatea ca vremea să fie nefavorabilă. Astfel, evenimentul se va desfășura pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, în aceeași zi și la aceeași oră, sâmbătă 24 iunie 2023, ora 19:00.
“Vă invit să fiți alături de echipa Consiliului Județean Gorj și să vă bucurați de acest eveniment cultural absolut captivant. Invitatul special, Pr. Prof. Univ. CONSTANTIN NECULA, ne va împărtăși din înțelepciunea sa și ne va inspira într-un mod unic. În deschidere, vom avea un concert oferit de “Lyra Gorjului”, care va crea o atmosferă muzicală de excepție. Nu uitați să vă aduceți prietenii și familia alături de voi! Cu cât suntem mai mulți, cu atât atmosfera va fi mai plină de viață și mai memorabilă! Vă așteptăm cu inimile pline de entuziasm să celebrăm împreună 𝓩𝓲𝓾𝓪 𝓘𝓮𝓲, să ne conectăm la rădăcinile noastre și să fim mândri de moștenirea noastră culturală.
Vă mulțumesc și vă aștept cu drag” a transmis Cosmin Popescu, Președinte Consiliul Județean Gorj.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button