Lifestyle

Două locații din Gorj incluse în topul pentru vacanța de Paște din 2024

Presa națională a realizat un top al locaților din Românnia unde doritorii pot organiza o scurtă excursie în vacanța de Paște 2024.

Printre ideile de locații unde îți poți petrece concediul cu ocazia sărbătorilor pascale au fost integrate și două locații aflate în localitatea Bumbești Pițic, satul Poienari. Este vorba despre „Casa răsturnată” și „Castelul Vrăjitoarelor”. 

„„Castelul Vrăjitoarelor” este o nouă atracție turistică deschisă recent în județul Gorj, în localitatea Bumbești Pițic, satul Poienari, în apropierea celei mai înalte șosele din țară, Transalpina.

Vrăjitoarele, realizate de un artist plastic, au peste doi metri înălțime și sunt punctele de atracție ale acestui castel. Fiecare cameră din castel are o poveste specială, fiind dedicată unei vrăjitoare.

Prețul de intrare este de 15 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți.

 

Este o destinație frumoasă de luat în vedere pentru vacanța de Paște.

Casa răsturnată

Căsuța răsturnată a fost construită lângă Pădurea Colorată, în județul Gorj, în apropiere de Transalpina. Aici, acoperișul este îngropat în pământ, patul stă pe tavan, iar la televizor se vede imaginea inversă, creând o iluzie optică interesantă.

Deși nu ar fi locuibilă în mod obișnuit, numărul mare de vizitatori care vin să o vadă demonstrează interesul pentru această construcție neobișnuită. Destinația este perfectă pentru cei mici, care vor rămâne surprinși de modul inedit de construcție al casei”, scriu cei de la wowbiz.ro. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button