News

Doi soți au avut parte de o moarte cumplită chiar în camera de hotel. Stațiunea este preferată și de români!

Un cuplu britanic a avut parte de o moarte cruntă în timpul unei vacanţe despre care credeau că o să fie de vis. Tragedia s-a petrecut în staţiunea Hurghada.

Un cuplu britanic a murit în timp ce se afla în vacanță într-o stațiune egipteană populară, după ce camera alăturată din hotelul în care cei doi erau cazaţi în Hurghada a fost deratizată cu insecticid împotriva ploșnițelor. Autopsia medicilor legişti a relevat că britanicii au murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, după ce un pesticid a fost pulverizat în camera alăturată, pentru a ucide ploșnițele de pat.

Potrivit CNN, John și Susan Cooper erau cazați la hotelul Steigenberger Aqua Magic din stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, când camera vecină a fost stropită cu pesticidul Lambda pentru a extermina insectele. În unele țări, acest pesticid este diluat cu o substanță numită diclormetan, care determină organismul să metabolizeze sau să absoarbă monoxidul de carbon.

Camera igienizată, care a fost sigilată cu bandă adezivă în jurul ușii, ar fi fost totuşi conectată la camera cuplului britanic printr-o ușă interioară.

Fără să bănuiască ce s-a întâmplat, cei doi s-au întors seara în camera lor, pentru a dormi, dar a doua zi fiica lor a descoperit că sunt grav bolnavi. John Cooper, în vârstă de 69 de ani, a fost declarat decedat la hotel, în timp ce soția sa Susan, în vârstă de 63 de ani, a murit câteva ore mai târziu la spital.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button