News

Doi frați candidează pentru aceeași primărie: unul de la PSD, celălalt de la PNL

Mihai Apostu, primarul în funcție al comunei Pogonești, va candida din partea PSD la alegerile locale din 9 iunie, iar contracandidat va fi chiar fratele său, Marcel Apostu, consilier PNL, a relatat publicația Vremea Nouă. Cei doi candidați spun că se respectă ca frați, dar vor lupta politic pentru funcția de primar al comunei vasluiene.

„Suntem născuți aici, suntem oameni «hambițoși» care dorim… Acum și partidele politice au nevoie de oameni puternici la nivel local și atunci, na… Eu poate hambițos, fratele meu hambițos și am ajuns să candidăm unul împotriva altuia în această campanie electorală”, Mihai Apostu (PSD).

Fratele liberal, Marcel Apostu, a adăugat că s-a ajuns în acest punct pentru că a lipsit comunicarea. „Am ajuns să candidăm la partide diferite datorită unei lipse de comunicare dintre noi. S-a ajuns să candidăm amândoi. Este o realitate, nu ascundem nimic, așa a fost să fie, am plecat pe drumuri diferite și am ajuns în punctul în care suntem. Nu am făcut un lucru rău, am făcut un lucru bun, constructiv, și sperăm să facem lucruri bune pe viitor”, a spus liberalul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button