Societate

Din ce face bani soția unui cunoscut prezentator din Târgu Jiu

Târgujianul Radu Bucălae a cunoscut celebritatea datorită show-urilor de stand-up, dar timpul și talentul l-au ajutat să cucerească treptat social media, dar și micul ecran.  Acesta face parte din echipa de prezentatori de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și apare pe micul ecran în fiecare dimineață. 

Deși a crescut la țară, Radu a mărturisit într-un interviu pentru https://catine.ro că nu i-a plăcut niciodată să participe la muncile câmpului. Nimic din ce implică munca fizică nu a fost pe placul lui, dar acum, după ce viața i-a arătat mai multe fețe, comendiantul a început să le apreciaze și vede cât au fost de valoroase toate acele lecții.

Radu și-a dat seama în timp că dacă îți faci treaba, muncești mult și insiști să duci la un alt nivel ceea ce îți place, e imposbil să nu reușești. Acesta este motto-ul după care se ghidează. Comediantul face stand-up de nouă ani și este unul dintre preferații românilor. Deși uneori îi este greu pentru că lipsește mult acasă, Radu are noroc cu soția sa superbă, care îi este mereu alături.

„Sunt perioade în care reușesc să găsesc un echilibru, dar am și foarte mare noroc. Soția mea lucrează de acasă, are un atelier acasă de lumânări și asta ne ajută foarte mult. Îmi imaginez că și dacă ea ar fi avut un job în care să fie plecată, ar fi fost enorm de greu. În puținul timp în care sunt acasă, am norocul ca ea să fie acolo. 

Cred că ce mă face să fiu eu este siguranța că am pe cine să mă bazez oricând, la orice oră și că e cineva acolo care mă susține indiferent de situație. 

O femeie puternică, la fel cum și expresia de bărbat puternic, eu cred că sunt înțelese foarte greșit/prost. Vin fel și fel de exemple din online, de la oameni care au niște vizibilitate, și spun că „o femeie puternică e o femeie independentă, care bate în masă, o femei care știe ce vrea”. Pe mine o femeie puternică mă duce cu gândul la un om sincer. Cred că o femeie sinceră cu ea este o femeie puternică, lucru care se aplică și unui bărbat”, a spus Radu în cadrul interviului. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button