NewsȘtiri

De ce nu locuiește o cunoscută cântăreață din Târgu Jiu cu fiul ei: „mai bine să stea acolo, la țară”

În 2014, Maria Constantin a divorțat de primul ei soț, Ciprian Tapotă Lătărețu. Fiul celor doi a rămas în grija tatălui și locuiește în comuna Lelești din județul Gorj. În mai multe rânduri, interpreta de muzciă populară a susținut că băiatul s-a obișnuit cu viața de la țară și că nu ar vrea să-l desprindă de mediul în care s-a învățat. Artista a făcut noi declarații referitoare la decizia de a nu-și aduce fiul în București. Deși trăiește cu dorul în suflet, solista vrea să-l ferească pe Codrin de tentațiile vieții la oraș, mai ales că acesta se află în perioada adolescenței.

„Nu vreau să fie supus la tentațiile din jur, mai bine să stea acolo, la țară, e mai bine pentru el! Aici cine știe cu cine se anturează și dă de cine știe ce probleme. Nu-i o lume asta pentru el. Acolo, la bunici, el are un anturaj al lui, de copii cuminți. Mi-e frică, sincer, să-l aduc la Capitală! El stă împreună cu bunicii la Târgu Jiu.

Are doar 13 ani, e chiar la vârsta aceea ingrată a adolescenței, dar e un băiat foarte bine crescut. Trebuie să recunosc că el a stat cu bunicii și cu tatăl lui mai mult decât cu mine, dar noi doi ne înțelegem foarte bine’, a mărturisit solista, pentru Click!.

Maria Constantin a mărturisit că fiul ei a fost deschis la schimbările din viața ei sentimentală. Se pare că Robert Stoica, actualul soț al artistei, și Codrin au o relație extrem de apropiată.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button