Lifestyle

Lovitură dură în afaceri: A gestionat cu succes hotelul gorjenului, iar acum a fost înlăturată

Fosta soție a afaceristului gorjean Borcea, Mihaela Borcea, "mâna de fier" care a gestionat cu succes businessul în timpul detenției afaceristului, a fost înlăturată de la conducerea hotelului de pe litoral, iar "perla" familiei a fost cedată altor investitori.  

Mihaela Borcea a fost personajul esențial în gestionarea afacerilor lui Cristi Borcea ani de-a rândul, chiar și după divorțul lor din urmă cu mai bine de 11 ani. În timpul detenției fostului soț, Mihaela a reușit să prospere businessurile acestuia, dar lucrurile au luat o altă turnură după întoarcerea lui Borcea în sânul familiei sale, alături de Valentina Pelinel.

După ce două ștranduri din București au fost închiriate, Mihaela Borcea s-a concentrat asupra gestionării hotelului de pe litoral. Chiar vara trecută, aceasta a avut un rol semnificativ în renovarea și modernizarea locației. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Cristi Borcea a decis să facă o schimbare majoră în conducerea hotelului, înlăturând-o pe Mihaela de la conducere și cedând locația altor investitori.

Valentina Pelinel a confirmat în exclusivitate pentru CANCAN.RO că „perla” familiei a fost închiriată unui alt investitor, iar Mihaela Borcea nu se va mai ocupa de conducerea hotelului. Detaliile contractului rămân, însă, confidențiale.

„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel în exclusivitate pentru cancan.ro.

Contactată de jurnalițtii cancan.ro, Mihaela Borcea a confirmat că nu mai va fi implicată în administrarea hotelului, explicând că era momentul pentru ea să ia o pauză și să se ocupe și de problemele sale de sănătate.

„Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, a mărturisit prima soție a lui Cristi Borcea, pentru sursa citată mai sus.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button