Lifestyle

De 8 Martie, vedetele și-au pus sufletul pe tavă și au spus care sunt cele mai importante lecții pe care le-au învățat când au devenit mame

Vedetele și-au deschis inima de 8 Martie și au dezvăluit care au fost cele mai importante lecții pe care le-au învățat în momentul în care au devenit mame!

În ziua de 8 Martie este dublă sărbătoare. Astăzi se sărbătorește Ziua Femeii, dar și Ziua Mamei în România așa că artistele din țara noastră și-au deschis sufletul și au povestit cum le-a schimbat viața rolul de mamă. Vedetele au trăit momente magice în momentul în care au adus pe lume primul și al doilea copil. Aceste zile speciale nu le vor uita cu siguranță niciodată și se vor bucura ori de câte ori își vor aminti emoția pe care au simțit-o când și-au ținut copiii în brațe.

Marcela Fota a mărturisit că una dintre cele mai importante lecții pe care le-a învățat odată ce a devenit mamă a fost faptul că un copil are, în primul rând, nevoie de înțelegere și susținere în lucrurile care îi plac lui.

„Cred că cel mai important lucru ca părinte este să poți să îi dai copilului încrederea că și gândirea lui este bună și să fii exact la nivelul la care atunci când are nevoie, tu ca mamă să îi susții fiecare părere și fiecare dorință a lui. Eu am o relație cu băiatul meu, am mai spus și mă repet, nu prea există între noi relație de părinte copil, este relație de prietenie. Chiar și atunci când mergem în vacanțe și mergem cu un grup de-al lui de prieteni, cu gașca lui, eu niciodată nu sunt pusă n gașca părinților. Eu tot timpul sunt pusă în gașca lor. Deci eu cred că cel mai important este să îți înțelegi copilul indiferent de nevoi, de vârsta pe care o are el, tu să poți să fii exact la nivelul la care este în momentul respectiv și să îi arăți toată susținerea ta”, a povestit Marcela Fota, pentru WOWbiz.ro.

Mariana Ionescu Căpitănescu vine cu dezvăluiri emoționante din viața de mamă. „Am realizat, în momentul în care am devenit mamă, că eu am trecut pe locul doi și că în viața mea copiii au prioritate. Trebuie să fiu mai puternică pentru a-i proteja pe ei. Nu ai voie, ca mamă, să fii slab pentru că trebuie să îți protejezi copiii. M-am pus pe mine pe locul secund în fața copiilor mei”, a mărturisit Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru sursa mai sus citată.

Niculina Stoican a vorbit recent și despre lucrurile pe care le-a învățat de la mama sa, artista Stoican. În ceea ce privește lecțiile învățate de la fiul său, artista a povestit un moment în care băiatul ei i-a oferit un adevărat exemplu.

„În momentul în care cineva mi-a făcut rău, am purtat o discuție cu băiatul meu și i-am zis: Ar trebui să-i răspund cu aceeași monedă oare?! Băiatul meu mi-a spus la momentul respectiv: și atunci care este diferența între tine și celălalt?! Asta a fost cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la el”, a dezvăluit Niculina Stoican, în exclusivitate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button