News

Dacia are concurență! O nouă marcă de mașini ieftine, în Europa

O nouă marcă a grupului Stellantis se pregătește să intre în Europa țintind clienții care își doresc mașini electrice accesibile.


Odată cu lansarea noului Citroen e-C3 și cu anunțata prezentare a versiunii electrice a Fiat Panda, Stellantis s-a înscris în lupta din segmentul mașinilor electrice accesibile, acolo unde Dacia Spring încă face legea. În curând, un nou brand al grupului va coborî și mai jos ștacheta prețurilor.

Directorul financiar Natalie Knight a declarat că, după acordul de achiziționare de către Stellantis a unei participații în cadrul producătorului chinez de vehicule electrice Leapmotor, grupul are la dispoziție o nouă marcă destinată consumatorilor „care sunt atenți la costuri, dar care doresc cea mai bună tehnologie în produsele lor”.

Europa va fi prima piață care va primi vehiculele electrice Leapmotor construite în China, vândute de o nouă societate mixtă cu sediul în Olanda. Stellantis își va lărgi astfel oferta de vehicule electrice cu preț redus începând cu sfârșitul anului viitor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button