News

Cum arată apartamentul din țara noastră care se vinde cu 3,5 milioane de euro

Pe piața imobiliară de la noi din țară se fac tranzacții cu sume impresionante, ce pot concura fără probleme cu cele din orașe mari ale lumii. Cel mai recent exemplu este un videoclip ce face furori în mediul online.

În imagini este prezentat un scurt tur al unui apartament ce face parte dintr-un proiect de lux, ridicat chiar în inima orașului, într-un cartier select. Situat la o distanță mică de Parcul Kiseleff, blocul atrage imediat privirea trecătorilor, impresionând prin eleganță, rafinament și atenția la detalii.

Cu toate că nimeni nu ar fi crezut că prețul unui astfel de apartament ar fi asemănător celor cerute în cartierele „normale” ale orașului, valoarea locuinței i-a uimit pe internauți. Viitorul proprietar se pare că va trebui să plătească 3,5 milioane de euro pentru a se muta acolo, susține cel care a făcut postarea.

Potrivit descrierii din clipul video, are o suprafață de 247 de metri pătrați, din care 65 de metri pătrați sunt reprezentați de o terasă ce înconjoară apartamentul. Locuința are patru camere, tot atâtea băi, iar în preț sunt incluse și două locuri de parcare.

„Apartamentul este poziționat în centrul Bucureștiului, lângă Parcul Kiseleff. Are o suprafață de 247 de metri pătrați, din care 182 de metri pătrați suprafață utilă și o terasă de 65 de metri pătrați ce înconjoară apartamentul.

Deține două locuri de parcare, are patru camere, patru grupuri sanitare și este dotat și utilat la cele mai înalte standarde”, se precizează în scurta descriere făcută apartamentului de lux în postarea ce a devenit virală în mediul online.

În nici 24 de ore de la publicare, videoclipul are peste 120 de mii de vizualizări, mii de redistribuiri și salvări, precum și sute de mesaje. În secțiunea de comentarii, mulți internauți s-au întrecut în glume pe seama prețului uriaș.

„Si fara sa cumpar parcul Kiseleff cat costa?”, „In Malaga ( Spania ) cumperi 8 case cu prețul ăsta”, „Bună ziua,faceți și schimb cu logan plus diferența?”, „Cand platesti 3.5 milioane euro nu trebuie sa ai vecini” – sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button