News

Circulație îngreunată în zona CNTV Tg. Jiu!

În acest moment echipele Societății Edilitara lucrează intens în zona CNTV Tg. Jiu acolo unde se toarnă un n ou covor asfaltic. Primarul municipiului a dat asigurări că lucrările vor dura doar câteva zile.
„Se lucrează și în weekend la Târgu Jiu, iar intervențiile se fac și în timpul nopții, în așa fel încât să finalizăm cât mai rapid aceste lucrări. Nu ne dorim să prelungim disconfortul cetățenilor, mai ales că vorbim de zone aglomerate, precum intersecția din fața Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.
Aici se decopertează întreaga intersecție și se toarnă un nou covor asfaltic. Este o acțiune a Societății Edilitara și asigurăm cetățenii că se va finaliza în câteva zile.
Intervenim și pe strada Prieteniei, acolo unde se toarnă primul covor de asfalt.
Totodată, continuăm și activitățile de primăvară, cu accent pe toaletarea copacilor și spațiilor verzi, dar Edilitara intensifică și acțiunile de curățenie în cartierele din municipiu. Avem un weekend plin, așa că rămânem la datorie. Dumneavoastră vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit” a transmis Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button