Lifestyle

Ce făcea soțul, fost polițist, al gorjencei Simona în timp ce instanța din Târgu Jiu o condamna pe tânără la închisoare

Simona Filip, fostă Mărgăian, a fost condamnată, astăzi, de instanța din Târgu Jiu la cinci ani de închisoare în regim de detenție pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și spălarea banilor, dar și la plata de despăgubiri către italianul pe care l-a înșelat. Tânăra din Scoarța a fost acuzată de italianul Thiela Francesco că l-a amăgit cu căsătoria și că l-a determinat să-i ofere 780.000 de euro. În urma probelor prezentate, instanța a hotărât ca tânăra să-i plătească italianului 675.923 euro, cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale și 10.000 de euro, cu titlu de despăgubiri pentru daunele morale suferite. A fost menținut sechestrul pe bunurile mobile și imobile ale Simonei. Hotărârea pronunțată astăzi de Tribunalul Gorj, nu este definitivă putând fi atacată în termen de 10 ziole de la pronunțare.

În timp ce Simona primea decizia judecătorilor, soțul ei Alex Filip, fost polițist, se afla în București la școală de arte marţiale. Acesta deține o sală de kickboxing, unde antrenează copii pentru performanță.

Alex Filip și-a făcut un nume în sporturile de contact, după o carieră strălucită în Poliție. Luptătorul K1 a intrat și în lumea afacerilor, iar azi este manager de securitate al unei firme din Constanța. Întreaga sa poveste a apărut în cadrul emisiunii „Șef sub acoperire” difuzată de ProTV.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button