News

Ce cursuri de calificare organizează AJOFM Gorj în lunile aprilie și mai

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj va organiza în lunile aprilie – mai 2024 cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă în următoarele meserii: agent de securitate, brutar, cofetar, confecționer asamblor articole textile, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, operator introducere, validare și prelucrare date, referent resurse umane, tâmplar universal.

Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei din Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr.1, pentru înscriere. 

Persoanele care sunt şomeri întergistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la agenţia noastră beneficiează, în mod gratuit, de servicii de formare profesională.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button