Societate

Ce acuzații aduce un director din CE Oltenia unui senator de Gorj

Directorul Medserv Min, social-democratul Gabriel Giorgi, acuză că senatorul liberal Ion Iordache nu-și dorește decât “să îngroape” CE Oltenia.

Gabriel Giorgi lansează un atac dur la adresa senatorului Ion Iordache. Totul, după ce, săptămâna trecută, liderul liberalilor gorjeni a intrat în greva foamei alături de zeci de mineri cărora conducerea CE Oltenia le încetaseră contractele încheiate pe perioadă determinată de la 1 iulie.

În urma protestului, administrația CEO a decis să-i reangajeze pe cei 124 de salariați puși pe liste. Directorul Medserv Min, social-democratul Gabriel Giorgi, acuză că demersul senatorului Ion Iordache de a se solidariza cu greviștii a fost unul cu un scop electoral.

Gabriel Giorgi afirmă că liderul liberalilor gorjeni nu-și dorește decât “să îngroape” CE Oltenia.

“Senatorul Iordache, cum știm toți, nu-și dorește decât să îngroape CEO, pentru că știți bine că are interese directe acolo, deci ce a făcut el, a făcut în scop electoral, nimic altceva. Și ce s-a întâmplat, faptul că cei din conducerea CEO au ajuns la concluzia că este bine să-i reangajeze pe acei angajați ține de modul cum au reacționat cei care sunt în cauză, și în speță, angajații respectivi, nicidecum că este meritul lui Ion Iordache, hai, să fim serioși. Știți bine interesele lui Ion Iordache care sunt legate de termocentrala Turceni, știți bine interesele lui Ion Iordache legate de exploatarea carierei Peșteana, care abia așteaptă să se închidă. Acum, să nu-mi spuneți mie că Ion Iordache plânge, acum, de grija celor care sunt afectați de aceste disponibilizări. Și, până una, alta, dacă țin eu minte bine, și cred că încă mă mai ține memoria, planul acesta de restructurare este făcut de colegii de partid ai domnului Iordcahe. A fost semnat undeva în 2022, aprobat în directoratul CEO, care, la vremea respectivă, era populat doar cu membrii PNL. Știți bine că direcția este dată de către colegul de partid al domnului Iordache, domnul Virgil Popescu, care știți bine cât de mult rău a făcut CEO și, acum, vedem cu ce ne confruntăm. Nu-mi spuneți mie acum că a venit domnul Iordache pe un cal alb și a convins lumea să nu mai dea oameni afară”, a conchis social-democratul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button