News

Ce a putut să scrie o gospodină din Gorj pe salata Boeuf pregătită pentru masa de Paște. Internauții au râs cu lacrimi

Când vine vorba despre tradiții și obiceiuri, dar și despre mâncărurile pe care le gătesc pentru masa de  Paște – indiferent din ce colț al țării se află, românii se întrec în preparate care mai de care mai arătoase și gustoase.

Și pentru că nu prea există sărbătoare în care să lipsească de pe masă sala de boeuf, o tânără de Gorj s-a gândit să reinventeze clasicul model de prezentare (cele cu tot felul de decoruri pompoase din castraveți murați, gogoșari, măsline sau alte zarzavaturi) și a decorat aperitivul într-un mod unic.

După ce a finalizat până și cele mai mici detalii, fără să se gândească la impactul major pe care îl va avea mesajul, gorjeanca a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu salata. Alături de cozonac și friptura de miel, la loc de cinste se află o caserolă cu o salată de boeuf – ornată cu gogoșari murați –  pe care este scris mesajul: Paște Ferikit !

Cu acea greșeală intenționată, tânăra a reușit să scoată banalul preparat din anonimat. Prietenii săi virtuali s-au amuzat copios și au reacționat la postare: ”Paște Ferikit și ție!”/”Partikip”/”Hahaha! Am râs mult, bravo! Tocmai mi-ai dat o idee foarte bună”/”Incredibil! Chiar mă gândeam cum să decorez salata de boeuf. M-am plictisit de toate mesajele și desenele clasice. Bravo!”/”Eeeh, așa da! Altkeva :)))))”/Știam eu că gorjencele nu duc lipsă de imaginație și au simțul umorului… chiar și în bucătărie :))”, au fost doar o parte din mesajele utilizatorilor Facebook.

Sursa: Cancan.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button