Societate

Câți primari speră să obțină AUR la Gorj

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor Gorj speră să obțină cel puțin șase primari, în urma alegerilor locale din 9 iunie.

Alianța pentru Unirea Românilor a reușit să pună candidați, la alegerile locale, în 67 dintre cele 70 de localități ale județului.

Coordonatorul AUR Gorj, Ionelia Priescu, crede că AUR poate obține cel puțin 6 mandate de primari unele dintre ele la Stoina, Bengești-Ciocadia, Vladimir și Stejari.

“Nu știu să vă spun cum se anunță lupta electorală. Eu, de la zi la zi, aflu lucruri noi. Eu nu am mai făcut campanie electorală până acum, este prima mea campanie electorală. Văd că cei de la PSD nu respectă regulile, am văzut și pe rețelele de socializare o grămadă de imagini cu echipele PSD care poartă PSD pe piept. Unii colegi au zis să sesizăm acest lucru, nu pierdem timpuri cu sesizări, dar se știe că legea prevede că în campania electorală nu avem voie cu însemne de partid. Noi, AUR, ne-am conformat, respectăm legea și chiar dacă dumnealor joacă necinstit, sunt sigură că rezultatele noastre vor fi foarte bune. Șanse reale în localități în care cred că primarul va fi al nostru sunt 6, cu potențial ar depăși de 10, dar pe 6 localități credem că vom lua primarul. Noi sperăm să depășim acest 10 și târgujienii să dea șansa unei administrații AUR, noi vom face tot ce ne stă în putință. N-aș vrea să enumăr toate localitățile, dar este primăria Stoina, Primăria Bengești Ciocadia, Primăria Vladimir, Primăria Stejari”, spune lidera AUR Gorj.

Câte mandate de consilieri județeni va avea AUR.

Ionelia Priescu speră ca Alianța pentru Unirea Românilor să obțină 7 mandate de consilieri județeni după scrutinul din această vară.

„Ne dorim să obținem cele mai bune scoruri, iar alianțe nu se vor face cu PSD și cu PNL. Se vor face alianțe pe proiecte cu aceste partide, dar nu alianțe în consiliul local pe altceva, strict pe proiectele bune pentru cetățeni. Cu siguranță, vom accede în Consiliul Județean, nu se pune în discuție, avem o acoperire în județ de 67 de localități din 70. Am văzut că au apărut articole cum că AUR nu a reușit să acopere tot județul, eu cred că este spectaculos ca pentru prima tură de alegeri la care participăm noi, ca filială, să avem o acoperire de 67 de localități din 70. Pe consiliul județean sunt voturile AUR, voturile pe partid în cea mai mare parte. Îl avem pe Adrian Zorlescu, care face o treabă foarte bună și, cu siguranță, va aduce acest plus pe lângă votul partidului. Sunt echipele noastre, care sunt echipe vrednice și, cu siguranță, nu există posibilitatea ca noi, AUR să nu fim în consiliul județean. Vom fi cu un număr mare de consilieri județeni, nu cred că vom fi sub 7”, a mai adăugat coordonatorul AUR Gorj.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button