Societate

Câți consilieri locali poate obține AUR la Târgu-Jiu

Alianța pentru Unirea Românilor poate obține, în urma alegerilor locale din 9 iunie, 8 consilieri municipali la Târgu-Jiu, potrivit avocatului Eduard Lădaru.

Eduard Lădaru candidează la localele din această vară pentru ce de-al treilea mandat de consilier municipal.

Avocatul ocupă locul 2 pe lista AUR pentru Consiliul Local Târgu-Jiu.

În opinia sa, Alianța pentru Unirea Românilor poate obține, în urma alegerilor locale din 9 iunie, 8 consilieri municipali.

“În varianta optimistă a AUR în municipiul Târgu-Jiu este că vom obține 8 mandate de consilieri locali, dar vom vedea în campania electorală cum va decurge și vom vedea electoratul cum va percepe echipa de la municipiul Târgu-Jiu. Eu consider, observând și celelalte liste, în special a PSD, cât și cea a PNL, că echipa noastră este net superioară calitativ raportat la celelalte echipe ale celorlalte 2 partide cu care o să avem principala dispută pe scena politică. PNL și cu PSD este clar că au făcut un blat, au pus oameni total compromiși, oameni care să se înțeleagă unii cu ceilalți în consiliul local.

Consider că AUR, prin lista pe care a făcut-o pentru municipiul Târgu-Jiu poate să meargă în fața alegătorilor cu capul sus și să arate că da, ăștia suntem noi. Iată că avem persoane impecabile pe lista de consiliu local a municipiului Târgu-Jiu și cei de la PSD, cei de la PNL au destule persoane, cel puțin în primele 10 locuri care lasă de dorit și a căror reputație nu este deloc bună și nu vor reuși să reprezinte alegătorii din municipiul Târgu-Jiu. Noi mergem cu o listă de consilieri locali, din punctul meu de vedere, care este cea mai bună, în momentul de față, de pe scena politică”, spune Eduard Lădaru.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button