NewsPolitică

Câte posturi de viceprimari poate obține AUR la Gorj.” Suntem deja o organizație puternică”

Alianța pentru Unirea Românilor speră să obțină cel puțin 19 posturi de viceprimari la Gorj, inclusiv în cele două municipii, Târgu-Jiu și Motru.

Președintele interimar al Alianței pentru Unirea Românilor Gorj, Ionelia Priescu, este convinsă că formațiunea politică va fi abordată de edilii din județ care nu au obținut majoritate în consiliile locale în urma localelor din 9 iunie.

AUR speră să obțină viceprimari în cel puțin 19 localități. Ionelia Priescu afirmă că organizația de la Gorj este puternică, având în vedere că la alegerile locale a obținut 131 de aleși locali, 3 primari și 5 consilieri județeni.

AUR are 3 consilieri municipali la Târgu-Jiu. Ionelia Priescu afirmă că deocamdată nu au fost stabilite persoanele care vor fi propuse pentru posturile de viceprimari la Târgu-Jiu și Motru.

“Suntem deja o organizație puternică, avem 131 de aleși locali și avem 3 primari, 5 consilieri județeni și restul sunt consilieri locali, suntem deja o structură mare, o structură care contăm în politica gorjeană și ne dorim să avem viceprimari în rândurile noastre, dar este mult prea devreme, până în septembrie mai e. Știți că acolo unde cei care au câștigat nu fac majoritatea, sunt interesați să poarte discuții cu celelalte partide și, cu siguranță, vom fi abordați de ei. Am făcut doar mențiunea UAT-urile unde cei care au câștigat primăriile nu au majoritate, și sunt câteva și ne dorim să reușim să avem acolo viceprimari. Nu vom face niciodată rabat de la principiile noastre. Suntem un partid cu planuri foarte bine determinate, foarte bine puse la punct și discuțiile nu vor putea să meargă în direcția unui vot favorabil celor care susțin un viceprimar AUR, adică vrem să rămânem suverani pe votul nostru din consiliile locale. Asta va fi condiția noastră. Nu vom accepta o înțelegere, dacă votul nostru ar trebui influențat în consiliul local. Noi trebuie să mergem pe un vot pentru proiecte bune, pentru cetățeni, nu pentru a aranja intențiile unui edil”, a declarat lidera AUR Gorj.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button